Søgefelt


Borgmesteren åbnede årsmødet for Partnerskab for Bølgekraft i Danmark

Årsmødet den 15. marts blev i år afholdt i Crestwings Produktionshal ved Sæby Havn, hvor Borgmester Birgit S. Hansen, Frederikshavn Kommune var inviteret til at åbne årsmødet.

Ud over partnerskabets medlemmer, var der fremmøde med repræsentanter fra bl.a. Ålborg Universitet, House of Energy og pressen. Ole Stavad deltog også i partnerskabsmødet og repræsenterede Region Nordjylland, hvor han deltog i stedet for regionsrådsformand Ulla Astman.

I sin tale kom borgmesteren bl.a. ind på historikken for kommunens samarbejde med Crestwing de sidste 10 år og bølgeenergiens udfordringer. ” Frederikshavn Kommune ønsker fortsat at bakke op om Crestwings vision om vedvarende energiproduktion, da funktionsdygtige bølgeenergianlæg har stor potentiale for produktion af vedvarende energi og produktion af bølgeanlæggene genererer kompetenceudvikling, vækst og øget beskæftigelse i lokalsamfundet. Det er med disse forventninger, at vi fortsat støtter udvikling af bølgeenergianlæg i kommunen” sagde borgmesteren.

Læs borgmesterens tale her

Se filmen fra TV2 Nord her

Læs artiklen fra Nordjyske her