Søgefelt


Energibyen Frederikshavn er ny partner i Green Hub Danmark

Et nyt partnerskab har set dagens lys. Energibyen Frederikshavn indgår samarbejde med paraplyorganisationen Green Hub Danmark for at tiltrække investeringer og skabe bæredygtig vækst i Frederikshavn Kommune. Målet er flere grønne job.

Energibyen Frederikshavn glæder sig til at præsentere virksomheder, forbrugere og forskere for flere muligheder, større rækkevidde og bedre resultater inden for grøn omstilling. Samarbejdet med Green Hub Danmark åbner dørene til et offentligt-privat partnerskab, der arbejder for at løse klimaudfordringer, tiltrække investeringer og skabe flere grønne jobs gennem udvikling, test og demonstration af nye bæredygtige initiativer, forklarer projektchef Poul Rask Nielsen:

”Energibyen Frederikshavn kan sammen med Green Hub Denmark bygge bro mellem virksomheder, borgere, forskere, kommunen og andre myndigheder for at skabe en platform for grøn vækst. Vi mener, at der kan skabes en synergi, der kommer erhvervslivet i kommunen og i hele Nordjylland til gode, og det kan bidrage til, at vi kommer i mål med vores ønske om at reducere CO2 udledningen med 70 procent. Samtidig peger alt på, at der på den måde bliver skabt flere lokale grønne job.” 

Green Hub Danmark, der har base i Aalborg, og arbejder både regionalt, nationalt og internationalt, er klar med investeringer i grønne løsninger for over 7 mia. kroner fra fonde og investorer. Deltagerne i partnerskabet, der kommer fra hele Nordjylland, stiller arealer til rådighed for lokale, nationale og internationale virksomheder og videns institutioner, der kan afprøve nye og innovative teknologier i stor skala for at udvikle, teste, demonstrere og skabe forretning af fremtidens grønne løsninger.

Ring til Poul Rask Nielsen fra Energibyen Frederikshavn på 40324591 for at høre nærmere om din virksomheds muligheder. Eller se https://greenhubdenmark.dk/