Søgefelt


Energibyen på festival

Tænker du grønne tanker? Er du optaget af at aflevere Moder Jord i god stand til dine børn og børnebørn? Mangler du viden og inspiration til at gøre en forskel, men har viljen til at gå forrest? Så kan du lægge vejen forbi Frederikshavn Bibliotek den 8. og 9. oktober, hvor Energibyen er medarrangør af eventet Frederikshavn Klima- og Miljøfestival 2018. Her byder vi på masser af info, en tur på motionscyklen, quiz med mulighed for at vinde en weekends brug af en hybridbil fra Uggerhøj, og ikke mindst muligheden for at møde Energibyens medarbejdere til en snak om grønne vaner, energirenovering, energivenlige pakkeløsninger, gratis energirådgivning og meget mere. Du kan også høre mere om den kommende borgergruppe Min Energiby, der har brug for flere grønne ambassadører i lokalsamfundet. Det kunne være dig – kommer du?

Energibyens leder Poul Rask Nielsen deltager i mandagens paneldebat med blandt andre Connie Hedegaard, der er formand for den grønne tænketank Concito, borgmester Birgit Hansen, præsidenten fra Danmarks Naturfredningsforening, flere politikere og medlemmer af Frederikshavns Ungeklimaråd. De skal tale om ”Hvad skal vi gøre ved klimaet?”.

Kom og besøg Energibyens udstillingsområde og få en snak med medarbejderne. Vi er der både mandag og tirsdag fra sidst på eftermiddagen til lukketid.