Søgefelt


Må vi besøge jer?

Vil du og dine medarbejdere have besøg? Energibyen Frederikshavn og Forsyningens energirådgivning tilbyder at komme forbi med gratis rådgivning og svar på spørgsmål om energirenovering og grøn omstilling. Tilbuddet gælder alle virksomheder i Frederikshavn Kommune. Book et besøg allerede i dag.

Udskiftning af oliefyr, nye vinduer. Hulmursisolering eller varmepumpe. Uanset hvor man griber det an, så har den grønne omstilling mange praktiske indgangsvinkler, der har stor effekt, hvis de bliver taget i brug. Det er baggrunden for, at Energibyen og Forsyningen nu tilbyder virksomheder at komme på besøg:

”Vi vil gerne gøre det lettere for alle at tage næste skridt, så de overvejelser folk har om at energirenovere boligen, skifte til varmepumpe eller bytte bil nummer to ud med en el-cykel, rent praktisk kan blive til virkelighed. Vi vil derfor gerne komme ud og deltage i snakken over for eksempel frokostbordet, for at hjælpe og besvare spørgsmål om, hvor man begynder og hvor man ender. Der dukker hele tiden nye muligheder og metoder op, og vi kan tilbyde både den nyeste viden, men også et overblik over, hvad der betaler sig her og nu, og hvad der kan vente. Så kan vi sammen sætte skub i den praktiske grønne omstilling,” forklarer Poul Rask Nielsen, projektchef, Energibyen Frederikshavn Kommune.

Det betaler sig

Både for boligejere og virksomheder kan det gøre en stor forskel, hvis man for eksempel laver et klima-tjek. Mange tiltag tjener sig selv ind, samtidig med at de bidrager til højere komfort, lavere varmeregning, mindre forurening og for virksomhedens vedkommende en eftertragtet bæredygtig profil. Alt sammen noget Energibyen og Forsyningens energirådgiver står til rådighed med hjælp til, hvis man tager i mod tilbuddet om et besøg i kantinen, på værkstedet eller hvor det passer ind i arbejdsdagen.

”Besøget varer en halv time, en hel time eller længere. Vi kan komme om morgenen, i frokostpausen eller til fyraften. Fleksibiliteten er stor. Hovedsagen er at alle får den rådgivning de har behov for, for at komme i gang. Tilbuddet er gratis, og efterfølgende kan man booke et hjemmebesøg af Forsyningens energirådgiver. Også helt gratis. Ring til os, så finder vi frem til det, der virker for den enkelte virksomhed. Vi glæder os til at høre fra jer,” siger Poul Rask Nielsen.

Interesserede kan booke et gratis besøg hos Poul Rask Nielsen, projektchef, Energibyen Frederikshavn Kommune på +45 4032 4591 eller prni@frederikshavn.dk