Søgefelt


Nu kan alle køre grøn delebil i Frederikshavn

Hele sommeren har turister suset til Grenen i en grøn bil fra TADAA! Nu kan både frederikshavnere og turister bruge den miljøvenlige delebil på Frederikshavn Havn.

Sommeren igennem har Frederikshavns turister lejet miljøvenlige biler fra TADAA! lige ved færgelejet på Frederikshavn Havn.

Nu er det frederikshavnernes tur.

En af bilerne bliver stående på havnen, så nu kan alle i Frederikshavn blive medlem af delebilsordningen.

Det er genialt, hvis du har brug for bil en gang i mellem eller brug for en ekstra bil i ny og næ.

Sommerens pilotprojekt var et samarbejde mellem Frederikshavn Havn, Stena Line, Turisthus Nord, TADAA! og Energibyen. 

Chefkonsulent i Energibyen, Bahram Dehghan, siger om, at Frederikshavn nu får en grøn delebil:

"I Energibyen er vi glade for, at det nu er muligt for kommunens borgere at leje en elbil på timebasis. Det er et vigtigt skridt i den rigtige retning om at gøre grøn transport tilgængelig for alle. Det er desuden glædeligt at se, hvordan vi skridt for skridt får udviklet en fremtidssikret infrastruktur for bæredygtig transport i kommunen."

I sommer kunne turisterne leje bilen som en engangsfornøjelse til 495 kr inkl. fri kilometer. Nu overgår bilen til at være en medlemsordning.  Når først man er medlem af delebilsordningen TADAA!, får man adgang til en app, hvor man booker, åbner og låser bilen – det hele med smart selvbetjening. Man kan booke bilen lige så meget eller lidt som man har lyst til, fortæller marketing manager i TADAA!, Signe Hollensen.

"En delebil er genial, hvis man kun har brug for bil en gang imellem eller i husstanden har brug for at have adgang til en ekstra bil. Det er smart, hvis man skal hente og bringe ting eller personer eller hvis man bare har lyst til en tur ud i det blå. Vi håber at se mange Frederikshavnere prøve at køre delebil," siger hun.

Ordningen i Frederikshavn er allerede startet.

 

Fakta

Her holder bilen: Sydhavnsvej 2 – lige ved opgangen til valutaslangen.

Bilen er en elbil af mærket Renault Zoe.

Se mere her: tadaacar.dk/frederikshavn

 

Kontakt

Marketing manager Signe Hollensen, siho@tadaacar.dk, 53 80 68 74. 

Forfatter: 
Signe Hollensen, TADAA! - 14. september 2017