Søgefelt


Råd til gør-det-selv

 

Den 9. februar afholdt Energibyen Frederikshavn Kommune et inspirationsmøde med temaet råd til gør-det-selv energirenovering af din bolig - på Energistien på Knivholt.

Interesserede borgere fra Skagen, Strandby, Sæby, Østervrå og enkelte borgere fra Frederikshavn deltog i inspirationsmødet og de fremmødte var meget interesseret i at vide, hvordan de selv kan spare på el- og varmeforbrug i egen bolig. Oplægsholderne kom med gode råd til, hvad gør-det-selv folkene skal være særlig opmærksomme på, når de selv går i gang med energirenovering af deres boliger og hvilke energibesparende tiltag, der tjener sig bedst hjem eller på anden vis bringer merværdi til boligen i form af øget komfort, bedre indeklima og forbedret arkitektonisk helhed i boligen.

 

Mødet havde særlig fokus på integration af de nyeste intelligente styrings- og reguleringssystemer i boliger og de fremmødte fik mange gode råd af fageksperter om, hvordan de kan få energibesparelser ind i deres næste renoveringsprojekt, så de vælger det rigtige tiltag allerede, når de planlægger deres bygge og renoveringsprojekter, og hvordan du selv kan gå i gang.

Forfatter: 
Bahram Dehghan