Søgefelt


Vandt weekend i hybridbil

Deltagerne på Frederikshavn Klima- og Miljøfestival har mandag og tirsdag kunnet svare på energispørgsmål og være med i lodtrækning om en weekends rådighed over en Kia Niro hybridbil.

 Tirsdag aften blev vinderen udtrukket af Energibyens leder Poul Rask Nielsen og tv-vært Clement Kjersgaard umiddelbart inden sidstnævntes foredrag, og den heldige blev Betina Bech. Hun var ikke selv til stede i salen, men det var hendes samlever Hans Hansen, der tog imod præmiebeviset.

Energibyens leder Poul Rask hjælp af Clement Kjersgaard til at trække en vinder af en weekends rådighed over en hybridbil fra Uggerhøj Frederikshavn. Vinderen blev Betina Bech. Hun var ikke selv tilstede, men det var hendes samlever Hans, der modtog præmien.

Masser af mennesker lagde vejen forbi Frederikshavn Bibliotek i løbet af festivalens to dage, og de kunne blandt andet opleve flere paneldebatter og foredrag, de kunne smage insekter, høre om madlavning med æbleskrog og kernehuse fra peberfrugter, se på elcykler, oplade mobiltelefonen med en tur på motionscykel, de kunne melde sig til en ny borgergruppe under Energibyen, møde den gratis energirådgiver, lære om affaldssortering og så altså også deltage i en quiz med spørgsmål om energi.

El- og hybridbiler er som bekendt igen (eller stadig) et varmt emne, når det gælder grøn omstilling, og nu får quizvinder Betina Bech altså mulighed for at teste køreegenskaberne i løbet af en weekend. Præmien er sponsoreret af Uggerhøj Biler Frederikshavn.